Česká rumová aukce
Pokračováním potvrzujete, že jste starší 18 let
Vstoupit na web
Aukce skončila 23. 6. 2024 20:00:00

Rhum Vieux DON PAPA Sevillana 40%

9 999,00 Kč
Cena dopravy: 399,00 Kč (není započteno v aktuální ceně)
11 sleduje


Vyhrál jste tuto aukci? Pro zaplacení se přihlašte.

Značka Don Papa
Země Filipíny
Síla 40,0 %
Velikost láhve 0,7 l
Kolek EU

Sevillana je velmi zajímavý výraz od slavné filipínské značky Don Papa. Tato limitovaná edice se vyrábí na ostrově Negros a je inspirována elegancí a temperamentem Sevilly, hlavního města Andalusie proslulého pomeranči a tancem flamenco. Právě díky tomuto designu a vřelému charakteru najdeme netypický otisk a vesmír značky Don Papa, který svádí velké milovníky rumu.

Jeho výrobní proces z něj činí prémiový rum nejvyšší kvality. Destiluje se z černé melasy (z místně pěstované cukrové třtiny), zraje v amerických dubových sudech po bourbonu a poté prochází dvojitým dozráváním ve španělských sudech po dobu třiceti šesti měsíců (sudy po šerry Oloroso a andaluském víně Naranja, sevillské pomerančové víno).

Díky této úpravě získalo víno osvěžující profil, v němž převažují citrusové plody. S rostlinnou, téměř léčivou vůní odhaluje lahodné aroma citrusových silic. Po malém provzdušnění se objeví ovocný, kyselý a měděný nektar, který pak ustoupí více cukrářské chuti mandlí a lehce nahořklých třešní. V chuti je rum hladký a plynulý, potvrzuje citrusové a měděné chutě, které jsou však doprovázeny čerstvými ořechy a minerálními tóny. Závěr je cukrářský a odhaluje šťavnatý mandlový a kirschový koláč.

Vydáno 2024 pro whiskyparis.com. 

Zatím nikdo nepřihodil.

Podobné aukce

Právě probíhající
Sbírka Don Papa - POUZE TUBY
6 400,00 Kč
1 sleduje
Právě probíhající
Don Papa Sherry Casks 45% 0,7 l (tuba)
2 200,00 Kč
3 sledují