Česká rumová aukce
Pokračováním potvrzujete, že jste starší 18 let
Vstoupit na web
Aukce skončila 4. 8. 2024 20:00:00

Macallan A Night on Earth The Journey 2023 + dárek

3 665,00 Kč
Cena dopravy: 399,00 Kč (není započteno v aktuální ceně)
1 sleduje


Vyhrál jste tuto aukci? Pro zaplacení se přihlašte.

Značka Macallan
Destilérie Macallan
Síla 43,0 %
Velikost láhve 0,7 l
Kolek Bez kolku

I cesta může být cíl. A dokážete si představit lepší whisky putování, než s limitovanou edicí Macallan A Night on Earth The Journey? Tahle kolekce představuje cestu ke shledání s našimi blízkými. Cestu, na jejímž konci vás čekají okamžiky s výtečnou skotskou whisky Macallan ve sklence. Edice vznikla ve spolupráci s čínskou umělkyní Nini Sum a je ukrytá v inovativním balení inspirovaném Novým rokem.

Whisky zrála v prvně plněných amerických sudech po bourbonu spolu s evropskými a americkými dubovými sudy po sherry. Voní po dubovém dřevě, rýžovém pudinku, citrusech, vanilce a ovesných sušenkách. V chuti vás zaplaví citrusy a limetka v kombinaci s vanilkou a praženým kokosem. Středně dlouhý závěr se nese ve znamení dubového dřeva a vanilky. Užijte si svůj jedinečný den na Zemi.

Zdarma dárek: Československá slivovice. Smíchali jsme ji přesně půl na půl ze dvou. Jednu jsme destilovali ze švestek z Vizovic, které nám dodala naše sesterská společnost Rudolf jelínek Sady s.r.o., a druhá je destilovaná ze švestek z Horných Obdokovců na Slovensku od sadaře Stanislava Kytky, který je naším dlouholetým dodavatelem ovoce. Rozhodli jsme se naplnit symbolicky 36 524 lahví, protože přesně tolik dní československé a později české a slovenské státnosti oslavíme 28. října 2018. Vznik Československa znamenal mimo jiné i návrat bratrů Rudolfa a Vladimíra Jelínkových z války. Právě šťastný návrat synů z válečné vřavy byl pro Zikmunda Jelínka znamením, že může odejít na odpočinek a zahájil postupný proces předání společnosti do rukou synů, čímž byly položeny základy dnešní společnosti Rudolf Jelínek a.s.

Zatím nikdo nepřihodil.