Vyhrál jste tuto aukci? Pro zaplacení se přihlašte.
Značka | Ostatní |
Stáří | 25 let |
Destilérie | DDL |
Země | Guyana |
Síla | 43,0 % |
Velikost láhve | 0,7 l |
Vady | Nemá |
Kolek | Bez kolku |
Rumy, které se používají pro výrobu 25 YO El Dorado Rum jsou pečlivě vybírány pod osobním dohledem presidenta společnosti Demerara Distillers pana Yesu Persauda. Pouze ty nejlepší a nejexkluzivnější destilované rumy pocházející z unikátní sudové kontinuální destilace (Wooden Coffey Continuous Still) z třtinových polí Enmore, Versailles a Port Mourant jsou použity pro výrobu El Dorado 25 YO. Výsledná směs je unikátní nejen v rámci rumového průmyslu Guyany ale i celého světa. Staření rumu probíhá v dubových sudech v Guyaně, jejíž tropické klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 Celsia je oxidační proces rychlejší a vytváří delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí" a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum v přímém kontaktu se dřevem sudu. Pro staření jsou používány starší dubové sudy po bourbonu.
Zatím nikdo nepřihodil.