Česká rumová aukce
Pokračováním potvrzujete, že jste starší 18 let
Vstoupit na web
Zbývá: 4d 17h 28m 25s

Set 7 ks láhví rumu 0.7 l od Albert Michler.

26 000,00 Kč
Cena dopravy: 399,00 Kč (není započteno v aktuální ceně)
1 sleduje
Značka Ostatní
Destilérie Viz popis.
Velikost láhve 0,7 l
Vady Natržené viko papírového obalu Fiji 2004, viz foto
Kolek CZ

Set 7 ks láhví 0.7 l od Albert Michler. 

1. FIJI RUM 2004, 16 y, 52 %. Výroba: pot still, non chill filtered and coloured. Číslo sudu: 43. Číslo láhve: no. 095 of 225. Destilováno: South Pacific Destillery, tropical ageing 16 y v sudech po bourbonu, ve Skotsku 6 Months také v sudech po bourbonu. Mátovo kořeněná chuť rumu se mísí s dřevitostí, vanilkou a vlašskými ořechy. Aroma je intenzivní s tóny exotického ovoce, lékořice, citrusů, kouře a kakaa. 

2. JAMAICA RUM  2006, 14 y, 51 %. Výroba: pot still, z melasy, non chill filtered and coloured. Číslo sudu: 28. Číslo láhve: no. 096 of 338. Destilováno: Worthy Park Destillery, tropical ageing 13 y v sudech po bourbonu, ve Skotsku 8 Months. Rum s intenzivní vůní zralého banánu, manga, oliv, exotického ovoce, kouře, kakaa a toffee. Chuť je bohatě ovocná se zábleskem vanilky. Finiš je v duchu ořechů a máslového popcornu. 

3. JAMAICA RUM  2007, 12 y, 49 %. Výroba: z melasy, pot still, non chill filtered and coloured. Číslo sudu: 79. Číslo láhve: no. 087 of 345. Destilováno: Worthy Park Destillery, tropical ageing 12 y po sudech bourbonu, ve Skotsku 5 Months. Na jazyku sladký do exotického ovoce a vanilky i dřevitost, pak se dřevitá chuť vrací v dlouhém, hřejivém lehce nakouřeném karamelovém závěru. Příjemný jamajský a překvapivě sladký rum. 

4. BARBADOS RUM  2001, 19 y, 51 %. Výroba: z melasy, pot still, non chill filtered and coloured. Číslo sudu: 16. Číslo láhve: no.060 of 330. Destilováno: Foursquare Destillery, tropical ageing 19 y, ve Skotsku 7 Months. Vůně svěží tóny zeleného čaje, medu, citronové kůry, náznaky zázvoru, másla a vanilky. Chuť bohatá s lehkým náznakem koření, následně je skořicový, zázvorový a končí s jemnou pikantností muškátového oříšku. 

5. BARBADOS RUM  2005, 15 y, 48 %. Výroba: pot still, melasa, non chill filtered and coloured. Číslo sudu: 75. Číslo láhve: no. 022 of 330. Destilováno: Foursquare Destillery, tropical ageing 15 y, ve Skotsku 9 Months. Intenzivní vůně plná exotického ovoce, lékořice, kouře, citrusů a kakaa. Má svěží citrusovou chuť. Později se objeví tóny máty, koření, vanilky a vlašských ořechů. 

6. GUIANA DEMERERA RUM  2010, 10 y, 45 %. Výroba: z melasy, pot still, non chill filtered and coloured, matured in sherry wood. Číslo sudu: 107. Číslo láhve: no.102 of 358. Destilováno: Diamond Destillery, tropical ageing 10 y v sudu po bourbonu, ve Skotsku 8 Months v sudu po bourbonu. Vůně je plná tropického ovoce, melounu, banánu, fíků, rozinek a mandlí. Chuť je dlouhá s tóny ananasu, kokosu a třešní. 

7. TRINIDAD RUM  2002, 18 y, 48 %. Výroba: z melasy, colone still, non chill filtered and coloured. Číslo sudu: 023. Číslo láhve: no. 060 of 358. Destilováno: ANGOSTURA Destillery, tropical ageing 18 y v sudech po bourbonu, ve Skotsku 6 Months v sudech po bourbonu. Aroma: Symbióza vůně melasy a brandy, intenzivní, tropické ovoce, pomeranč a náznaky ananasu s bohatou sladkostí. Chuť: Elegantní rumový ester s jemnou strukturou brandy, náznaky vanilky a nugátové čokolády, harmonický závěr s přetrvávajícím tropickým ovocným závěrem.

Zatím nikdo nepřihodil.